navigate  
  Home
Contact Us
Store
Library
Forums
 
     

  Forums

Forums » Site Blog » converse jack purcell Messages in this topic - RSS
|
16.01.2022 20:08:20
Hungplomp
Hungplomp
Posts 4
Det är konstigt att tro att mocka på en sko en gång ansågs vara ett djärvt drag. De grunderna som vi tar för givna var inte grundläggande när de debuterade; de hade ett syfte innan de gick i pension. Men vissa skor kunde bara inte hålla sig borta. converse chuck taylor all star År 1969 hade duken och gummit i Converses All Star-formel börjat se lite arkaiskt ut. När allt kommer omkring är All Star 98 år i år; en modell som utvecklats från en halkfri skapelse som gjordes för flera idrottsgrenar innan man gjorde upp med det då unga basketspelet, som bara var 26 år gammalt när Converse Rubber Shoe Co. introducerade modellen 1917.

Efter uppföljningen converse chuck 70 av sitt samarbete för exakt ett år sedan, har Feng Chen Wang och Converse återförenats för att omarbeta Chuck 70-siluetten. Den kinesiskfödda designern har gett skorna en "2-i-1" makeover igen, men i olika texturer och färger som kontrasterar hennes släpp 2020. Överdelen och sulan har en dekonstruerad känsla och har en lagerlook med utskurna detaljer. Båda paren får en betongliknande struktur, med den pastellrosa iterationen kontrasterad med en elfenbensfärgad nyans.

Född i Springfield, Massachusetts, basketens 130-åriga historia definieras av en anda av framsteg som genererar ikoniska ögonblick, legender och banbrytare - precis som gummiskoföretaget som skulle vara Converse. När allt kommer omkring, om basketen lär oss något, är det att andan av progression converse classic chucks och ett firande av det förflutna kan existera tillsammans. 2021 återuppstår Converse några av basketens viktigaste framstegsögonblick, då och nu, med en serie kapselsamlingar som handlar om att bryta barriärer på och utanför banan.

Nytt efter introduktionen av den nya Chuck 70 Court-kollektionen, avslöjar Converse planer för ett samarbete tillsammans med BEAMS kvinnofokuserade underetikett, converse jack purcell BEAMS BOY. En gemensam ansträngning mellan Converse Japan och BEAMS BOY, den senaste Jack Purcell-linjen levererar skarpt svart och vitt snurrar på den klassiska siluetten. Ett tillgängligt och lyxigt erbjudande, sortimentet använder lackläder av hög kvalitet och är inriktat på dem som letar efter en trendig fotbeklädnad.
pages: 1
|

Forums » Site Blog » converse jack purcell