navigate  
  Home
Contact Us
Store
Library
Forums
 
     

  Forums

Forums » Tutorials » adidas solarboost 19 sort Messages in this topic - RSS
|
01.03.2022 20:08:14
gogzlhl5
gogzlhl5
Posts 3

For at stole på dit løb, skal du stole på dine sko. Nu kan du stole på kraften ved at løbe med SolarBoost 3. Vores LEP-system giver dig mulighed for at adidas sko tilbud få optimalt energiudbytte, mens vores specialudviklede Control Rail tilbyder komplet kontrol og stabilitet, hver gang du snører dig. Boost-mellemsålen er den mest responsive adidas-dæmpning til dato og er konstrueret til at give energiafkast til et lydhørt og stabilt løb. Gå længere og hurtigere med mindre energi.

Adidas SolarBoost 3-løbeskoene har en åndbar Primegreen-konstrueret mesh-overdel, og de er lavet af genanvendt polyester, da mærket arbejder på at reducere deres CO2-fodaftryk og bane vejen for en mere adidas solarboost 19 sort bæredygtig fremtid. Overdelen er også let og tillader luft at cirkulere og holde dine fødder kølige på lange løbeture, mens den pakker foden sikkert ind og giver en sikker pasform takket være det traditionelle snøresystem og hælskranke.

Ved mellemsålen giver en kombination af boost-mellemsål og en Energy Rail en blød,standicloser godt polstret løbeoplevelse, der returnerer en masse energi og giver en glidende overgang gennem gangcyklussen. Færdig med en Stretchweb-ydersål med Continental™-gummi, der naturligt bøjer med din fod og giver et holdbart greb.

Solar Boost er Adidas' topmodel for den neutrale løber og kan sammenlignes med sko som Nike Air Zoom Vomero, ASICS Nimbus og New Balance 1080. Solar Boost 3 er konstrueret med en elastisk Boost-mellemsål, en 10 mm hældrop, en overdel i genanvendt mesh , en holdbar adidas sko dame ydersål af Continental-gummi. En super alsidig løbesko, der giver den rette mængde stabilitet, støtte og komfort på dine løbeture.

https://www.standicloser.com/
pages: 1
|

Forums » Tutorials » adidas solarboost 19 sort